Centralasiens folk: Bukhariske jøder - Podcast #2

 


Velkommen til vores podcastserie om Centralasiens Folk! I denne serie udforsker vi de forskellige folkeslag i Centralasien. I andet afsnit dykker vi ned i historien og kulturen hos de bukhariske jøder, en unik og spændende gruppe med dybe rødder i regionen.

Vores gæst i dette afsnit er Vera Skvirskaja, lektor på Københavns Universitet, som har omfattende viden om regionens etniske og kulturelle mangfoldighed. Sammen med vores vært, Peter Møller Christensen, vil Vera dele sin indsigt i de bukhariske jøders historie, deres kulturelle bidrag og deres liv i dag.

Vera vil fortælle os om de bukhariske jøders oprindelse, deres migrationer og hvordan de har bevaret deres unikke identitet gennem århundreder. Vi vil også høre om deres traditioner, sprog, religiøse praksisser og deres liv i Usbekistan, samt hvordan de adskiller sig fra andre jødiske grupper i verden.
Lyt med, når vi udforsker denne fascinerende del af Centralasiens historie og kultur. Lad os byde Vera Skvirskaja velkommen til vores podcast, og lad os begynde vores rejse ind i de bukhariske jøders hverdag og vilkår i Usbekistan!

Lyt via YouTube:


Lyt via Soundcloud:


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Centralasiatisk Konference på KUA

Tak for sidst!

Selskabets podcastserie: Rejser i Centralasien: Usbekistan - Gæst: Ulla Prien (første afsnit)